3D Luft-fotos over hele Danmark - også Sorring

Har du nogensinde overvejet, hvordan dit hjem ser ud set skråt fra oven? Måske har du leget med Google Maps sattelit-fotos? Det her er lidt sejere. 😎

📸 Skråfotos er flyfotos, som afbilder jordoverfladen ”set skråt ovenfra”, så man kan se facader på bygninger mv. fra alle fire verdenshjørner. I alt er der taget 1,3 millioner skråfotos for at dække hele Danmark og det er sidst opdateret i 2019.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet har i dag gjort alle 1,3 millioner skråfotos af hele Danmark tilgængelige, så alle kan få fat i dem, hvis man ønsker det. Ifølge ministeriet er hver eneste plet af det danske landskab fotograferet ovenfra fra alle fire verdenshjørner.

Danmark bliver det første land i verden, der udstiller de såkaldte skråfotos som et frit landsdækkende datasæt.

👉 Skråfotoerne kan udforskes og downloades her.

Til højre ses Drosselvej 6 i Sorring 🏡

De er fri data, så de kan benyttes af virksomheder og private, og vilkårene kan læses her.