Hvem er Cloudportal?

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Sorring IT samarbjeder med Cloudportal A/S

Sorring IT har som mål at hjælpe privat personer og virksomheder i Sorring og omegn med IT-relaterede problemer og opgaver. Hvis løsningen involvere Cloud-løsninger som f.eks. et domæner, webhosting eller Office 365, bliver disse løsninger solgt igennem Cloudportal.dk

Cloudportal.dk er en dansk leverandør der både er Google- og Micorsoft certificeret partner samt officielt .dk-registrator ved DK-hostmaster. Det betyder at vi igennem Cloudportal kan levere Cloud-løsninger som bl.a. Office 365, Google G Suite, domæner, webhosting mv. Alle produkter sælges derfor direkte igennem Cloudportal (ikke noget fordyrende mellemled) og du vil også modtage support herfra på løsningen.

Bemærk dog at Sorring ITs egen Daniel Bahl er partner og grundlægger af Cloudportal A/S – så hjælpen er stadig nær og lokal 😎👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *