Kabel-guiden

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Vi har publiceret kabel-guiden på sorringit.dk/kabel-guiden som kan hjælpe dig med at finde det rigtige kabel til dit behov. Med Kabel-guiden kan du vælge to enheder som du skal koble sammen, og få anbefalet det korrekte kabel til dette behov.

Sådan bruger du guiden

Eksempelvis hvis du ønsker at koble en Mac-computer til dit fjernsyn

Punkt 1: Vælg “Fladskærm / TV” i kolonnen til venstre og “Mac computer” i kolonnen til højre – og tryk “Næste”.

Punkt 2: Guiden spørger nu hvordan stikket i dit TV– samt stikket på din Mac ser ud, vælg de passende og tryk “Næste“. Bemærk, hvis du har flere forskellige stik på Mac og dit TV, kan du vælge dem alle, så fortæller Kabel-guiden dig, hvilket stik den anbefaler du benytter.

Punkt 3: Nu vil Kabel-guiden forsøge at finde det kabel der passer til din afkrydsninger. Vi kan se den har fundet et kabel, og viser varenr. samt at kablet kan fås i både 1m, 2m, 3m, 5m og 10 meter.

Du kan nu enten kontakte Sorring IT og oplyse “Varenr.”, hvorefter vi kan bestille kablet hjem til dig, eller du kan bruge den nye viden du har tilegnet dig, til at købe det korrekte kabel selv i f.eks. Elgiganten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *