Om Sorring IT

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Hej! Vi er Sorring IT 🦄

Sorring er en landsby der i den grad bygger på et stærkt fællesskab som fundament for alle aktiviteter, begivenheder og muligheder. Vi vil gerne bidrage til dette fællesskab ved at hjælpe med noget af det, vi er stærke i – nemlig IT og teknologi.

Med mange års erfaring fra branchen har vi en stærk viden til at kunne hjælpe med både hardware og software samt webdesign, udvikling, netværk, sikkerhed, backup special-løsninger mv.

Vi har allerede på kort tid, fået opbygget et stærkt bånd til flere lokale virksomheder, som vi nu hjælper med alt fra små printer-problemer til redesign- og vedligeholde af  hjemmeside og online profiler.

Med vores mål om at hjælpe lokale virksomheder såvel som privatpersoner med IT, web og Cloud, håber vi at kunne gøre en forskel her i Sorring – og levere vores bidrag til fællesskabet 🙂

Er der noget vi kan hjælpe med, så tag endelig fat i os 🙂

Vi glæder os meget til at hjælpe jer,
Jacob Källberg og Daniel Bahl

 

Om Daniel

Daniel Bahl

Daniel er iværksætter og en passioneret nørd der står bag flere større virksomheder. Igennem de seneste år har han specialiseret sig i backend-udvikling og AI (kunstig intelligens).

Lige nu arbejder Daniel til dagligt med et fantastisk team i Aarhus på at skabe fremtidens hosting-løsninger bygget på Cloud-teknologi fra bl.a. Microsoft og Google, ydermere drifter han en række populære web-tjenester - internationalt som nationalt.

Privat er Daniel far til to børn, Magnus fra 2015 og Tilde fra 2018. Daniel flyttede til Sorring med hans skønne kone, Rikke i 2016.

Du møder Daniel og hans familie til de fleste events i Sorring, og hvis du er heldig kan du se ham cykle svedende ned igennem hovedgaden i et forsøg på at smide nogle kilo 😊

Du kan læse mere om Daniel på danielbahl.com

Daniel Bahl Daniel Bahl Daniel Bahl
Daniel Bahl Daniel Bahl Daniel Bahl
Om Jacob

Jacob Källberg

Til dagligt arbejder Jacob hos Dacapo Stainless A/S i Silkeborg, hvor han ene mand styrer alt IT i virksomheden. Det udfordre dagligt hans viden og sikre han altid er opdateret på de nyeste løsninger, men også trusler udefra fra som hackere, vira, bagdøre mm. Jacob er i stand til at løse selv de mest komplekse problemer og kan forklare herom på en måde alle forstår.

Privat er Jacob far til to skønne børn, Kristian fra 2015 og Eva fra 2018.
Fun fact: Daniels datter Tilde er født samme dag og samme sted som Jacobs datter Eva.

Jacob flyttede til Sorring med hans skønne kone Karina i 2015 - kun 1 dag før Kristian kom til verden.

Du møder Jacob og hans familie til de fleste events i Sorring - og hvis du er heldig kan du se ham lave koldbøtter på det lokale karlehold i Sorring 😊

Kontakt Sorring IT her ✉️