Opgaver

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Vi kan hjælpe med det meste...

Du er altid velkommen til at kontakte os og forhøre på en opgave. Vi er i stand til at hjælpe med det meste indenfor IT, web og Cloud 😊☁️

Hjælp til private

Sorring er en landsby som i den grad bygger på et stærkt fællesskab og samarbejde som fundament for alle aktiviteter, begivenheder og muligheder. Vi vil gerne bidrage til dette fællesskab ved at hjælpe med IT-problemer.

Webudvikling

Sorring er en lille landsby i det midtjyske, men det betyder ikke at virksomheder herfra ikke skal være nationale eller globale. Med en stærk profil på Internettet kan du nu nå ud til hele Danmark eller hele verden. Lad os hjælpe med et flot website der konverterer kunder.

Office 365

Få Office 365 – den ultimative kontorløsning. Styrk din forretning med alle de programmer, du har brug for som Word, Excel, PowerPoint og OneDrive samt en stærk online-del med Outlook (e-mail, kalendere og samarbejde) – alt til en fast lav månedlig pris.

Rådgivning

Kontakt os gerne med forespørgsler på IT-opgaver, rådgivning, migrering og installation samt netværk, sikkerhed, backup mv. Vi ved hvad vi er stærke til, ellers kan vi hjælpe med at finde den rette person til opgaven vores store netværk fra mange år i branchen.

G Suite

Med G Suite fra Google får du adgang til en fuld produktivitetspakke og cloud-platform, der tilbyder de velkendte programmer fra Gmail til Docs.