Hjælp til alle i Sorring!

Har du brug for hjælp med din Computer? Wi-Fi? Netværk? Telefon? Printer? Virus? Malware? Opgradering af PC? - Hvad en der måtte være problemet eller opgaven står Jacob og Daniel klar til at hjælpe! 🛠 😃

Book en tid
Hjælp til alle i Sorring!
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Vores priser starter fra til private

Hvad kan vi hjælpe med?

Sorring IT står klar til at hjælpe med de problemer og opgaver du måtte have indenfor IT, web og teknologi. Vi har også stor erfaring med Smart Home og IoT-løsninger som Hue, Sonos, Nest, Google Assistant, Alarm-systemer og video-overvågning.

Hjælp med virus
Sikkerhed og firewall
Reparation af computer
System-opdateringer
Netværk og Wi-Fi
Alarm & overvågning
Hjælp med Smart-home
Råd og tips til din computer
Opgradering af PC
Køb af ny computer
Hvad kan vi hjælpe med? Hvad kan vi hjælpe med?

Jeg havde for længe siden problemer med udskrivning af billeder og skrev om mit problem på FB. Der gik kort tid og Daniel Bahl skrev at han gerne ville hjælpe mig😊

Daniel kom og problemet blev løst og det bedste var at jeg forstod,hvad han sagde😊 Ydermere ryddede han godt og grundigt op på min computer😅Jeg fik også gode råd om valg af ny printer.😊

Siden har jeg købt ny computer og den blev opsat der,hvor jeg købte den.Det gav mig så mange problemer og jeg forstod ingenting af,hvad de sagde🥴

Jeg kontaktede Daniel og han hjalp mig igen på en let forståelig måde.Det seneste var hjælp til et nyt gratis virusprogram .Daniel klarede det igennem den nye Fjernsupport.Det er fantastisk.

Tænk at vi er så heldige i Sorring med to som Jacob Kaellberg og Daniel Bahl😊 Flot initiativ😊

Det er guld værd for mig og det hele virker😁

Anette Holm

Book en tid nu

Book en tid nu, kontakt os via Facebook Messenger, e-mail eller SMS og aftal en tid, hvor vi kan lave et tjek på din PC eller Mac.
BOOK NU

Et fællesskab der styrker.

Vores mål er ikke er at gøre Sorring IT til en blomsterne forretning vi kan leve af, tværtimod – vi har begge daglige jobs som vi er glade for, målet med Sorring IT er at bidrage til det fællesskab vi alle elsker her Sorring. Derfor starter vores priser også fra 0 kr. hvis det er noget vi hurtigt kan løse. Vi tilbyder også et komplet tjek af din PC eller Mac for kun 125 kr. (fast pris).

Sorring er en landsby som i den grad bygger på et stærkt fællesskab som fundament for alle aktiviteter, begivenheder og muligheder. Vi vil gerne bidrage til dette fantastiske fællesskab ved at hjælpe med IT-problemer.

  • Fejlsøgning og hjælp med computer, Internet, netværk og anden teknologi
  • Antivirus, Backup og Sikkerhed
  • Rådgivning ifm. køb af ny computer, hardware mm.
  • Opsætning af e-mail, telefoner, backup af billeder/data mv.
  • Hjælp og undervisning

Fjernsupport

Hos Sorring IT kan vi tilbyde Fjernsupport hvor vi ikke behøver dukke op på adressen. Du skal åbne vores fjernsupport-program og godkende vores adgang, hvorefter vi kan fjernstyre din PC eller Mac – du kan se ALT hvad vi laver – og når du lukker programmet igen, har vi ikke længere adgang.
 
Vi bruger det anerkendte AnyDesk fjernsupport-program som igennem årlige certificeringer, revisor-godkendelser og audits har stået prøven igennem som en af de mest sikre løsninger til fjernsupport – alt er krypteret og vi har kun adgang indtil programmet lukkes igen.
 
Læs mere på hjemmesiden PC123.dk

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, bare tag fat i os…

Bemærk at dette er et fritidsprojekt for os, så vi kan ikke garantere at vi står klar, samme minut som du kontakter os 😎 Vi arbejder primært eftermiddage og weekender.

Den nemmeste måde at kontakte os på, er via vores Facebook-side (Facebook Messenger) Sorring IT eller ved at skrive en SMS eller e-mail til os på hej @ sorringit.dk

Få et komplet tjek af din computer

Er din computer blevet langsom? Er du nervøs for sikkerheden? Eller har du fået virus? Vil du have styr på backup? Vil tilbyder et komplet tjek for kun 125 DKK inkl. moms og gennemgår din PC og sikre alt er opdateret og sikret.

tjek-af-pc